Slideshow

O nama

Tvrtka Klima-Žalac d.o.o.radi na poslovima klimatizacije,ventilacije i rashladnim uređajima od 1989 g. Godine 1993 otvaramo samostalnu djelatnost prodaje, servisa i montaže klima , ventilacijskih uređaja i ostalih rashladnih uređaja. Godine 2003 zbog povećanja opsega posla otvaramo poduzeće pod nazivom "Klima-Žalac d.o.o." Zbog potrebe posla 2008 .g. smo osnovali poseban Odjel za radove na visinama.

Nudimo uslugu iznajmljivanja dizalica autokošara za radove na visinama. Posjedujemo dizalice autokošare raznih mogućnosti i karakteristika za radove na visini do 38m.

Dugi niz godina radimo na poslovima kojima su sigurnost i pouzdanost na prvom mjestu.

Svi zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo u rukovanju hidrauličkom platformom, zvanje profesionalnog vozača i sve potrebne dozvole i uvjerenja od nadležnih institucija za siguran rad sa strojevima.

Zbog različitosti lokacija i vrsta radova koji se izvode na visini, nudimo vam stručan savjet i pomoć pri obavljanju zahtjevnih radova. Prema dogovoru obilazimo mjesto radova i dogovaramo najefikasniji način obavljanja poslova ,tj. odabiremo tip dizalice koja je najpogodnija za obavljanje te vrste posla. Posvećujemo najveću pažnju sigurnosti kako ne bi došlo do mogućih oštećenja koje može prouzročiti dizalica na mjestu radova.

Strojar-vozač maksimalno pazi na sigurnost opreme i imovine naručitelja te na sigurnost slučajnih prolaznika. Mjesto radova nastojimo osigurati od opasnosti padanja predmeta s visine.